Barbie's Denim Addiction

Verden af Barbie's Denim Addiction er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Barbie's Denim Addiction, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Barbie vil virkelig gerne bruge en stor fest til at bære sådan et denim look, og du kan hjælpe hende med at skabe noget unikt! Du kan vælge makeupen først og derefter kjole og jakke. En god idé er at vælge en brun farve til øjenlågene og sort mascara. Til læberne kan du i dette forår prøve en flot koralfarvet læbefarve, som er meget trendy og piget på samme tid. Prøv en flot og sød lyserød kjole eller måske en denimkjole, og sørg for at vælge en matchende denimjakke og en frisure med smukke lyserøde highlights, som er den sødeste frisure at bære dette forår. For at fuldende denim-looket skal du prøve et par flotte øreringe med fjer og en smuk blå taske. Nyd det!

Lignende spil:

Kan du lide Barbie's Denim Addiction? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.