Blue Box

Verden af Blue Box er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Blue Box, et af vores bedste færdighedsspil-spil!

Udfordr dine logiske evner på Spilo.dk med endnu et spil, der sætter din tankegang på prøve, når du vælger Blue Box. Som du kan forvente ud fra spillets titel, skal du i Blue Box styre en kasse og hoppe på de nummererede platforme, indtil det nummer, der er indgraveret på dem, når nul. Hver gang du hopper på en kasse, går tallet ned med én. Men vær forsigtig, for når kassen når nul, forsvinder den simpelthen fra banen, og hvis du ikke har noget at sidde på, ryger du også ned med den. For at komme videre til det næste niveau i Blue Box skal du sørge for, at alle kasser med tal på dem når nul. Men det er lettere sagt end gjort, for du kan kun hoppe fra den ene kasse til den anden gennem et lille hop, og derfor skal du altid tænke dig om to gange før hvert træk. Der vil helt sikkert være tidspunkter, hvor du finder ud af, at du hoppede for mange gange på et sted, og du bliver nødt til at starte niveauet forfra.

Men det er det sjove ved Blue Box, planlægningen af dine bevægelser og hvordan du skal hoppe fra det ene sted til det næste. Især i de senere baner, hvor du skal være meget mere omhyggelig med dine ruter, da der er flere platforme, som du skal navigere igennem. Selv om det gør det hele sværere, kan du nemt se, hvor du har lavet en fejl, og hurtigt prøve igen og gøre det bedre næste gang. Fordi det er et rent tænkespil, og der er ingen tidsbegrænsninger eller forhindringer, som du skal undgå, kan du opleve, at det er en ganske afslappende oplevelse at spille Blue Box. Den farverige grafik og den glade musik hjælper helt sikkert også med dette! Det er bedre at have en behagelig baggrund at se på, især hvis din opgave er at fokusere intenst på skærmen foran dig, og i Blue Box er der afbildet en beroligende sommer- eller forårsbaggrund.

Hop fra den ene platform til den anden, og gå videre gennem niveauerne, når du spiller Blue Box på Spilo.dk.

Sådan spiller du

Hvis du spiller fra en pc, kan du bruge pileknapperne til at bevæge dig enten til venstre eller højre, eller du kan klikke på en af siderne af skærmen for at bevæge dig i den retning. Hvis du bruger en mobilenhed, skal du trykke på den side af skærmen, du vil hoppe hen til.

Lignende spil:

Kan du lide Blue Box? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores færdighedsspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.