Geometry Jump

Verden af Geometry Jump er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Geometry Jump, et af vores bedste færdighedsspil-spil!

Geometry Jump er et af de hurtigste spil, du kan spille på Spilo.dk, og hvis du ikke er forberedt på den intense action, som spillet bringer dig, vil du aldrig opnå en høj score. I sin kerne har Geometry Jump en simpel præmis: Naviger rundt i omgivelserne ved at hoppe på platforme, der er placeret med jævne mellemrum. Ved et blik kan man hurtigt se, at disse platforme er placeret med forskellige afstande mellem dem, og det er det vigtigste, du skal være opmærksom på i Geometry Jump, for du skal hurtigt tilpasse dig disse afstande og enten vælge at hoppe en større afstand eller hoppe en kortere afstand.

Og hvis du ikke reagerer hurtigt nok, vil en kæmpe sav komme og sætte en stopper for dit nuværende løb. Selvom det at have kun to knapper at huske på kan få dig til at tro, at spillet vil være let, vil du straks genoverveje dette, når du først ser, hvor hurtigt tingene sker, når du er startet. Men efter du har spillet og fejlet et antal gange, vil du begynde at komme ind i flowet, og du vil se, at du bliver bedre og bedre, og din score vil blive ved med at blive bedre og bedre.

Grafikken og musikken er måske nok minimalistisk, men det hjælper designet i spillet, for fokus er på dine reaktionstider, og når du starter en runde på Geometry Jump, lægger du måske ikke engang mærke til andet end den næste platform, du skal hoppe på.

Begynd dit løb til den højeste score, når du spiller Geometry Jump på Spilo.dk!

Sådan spiller du

Geometry Jump kan spilles ved hjælp af et tastatur. Hvis du trykker på enten højre pil eller S-tasten udfører din figur et langt spring, og hvis du trykker på enten venstre pil eller A-tasten udfører din figur et lille spring. Hvis du spiller på en mobilenhed, hvis du trykker i venstre side af skærmen, vil kassen foretage et lille spring, og hvis du trykker i højre side af skærmen, vil kassen foretage et langt spring.

Lignende spil:

Kan du lide Geometry Jump? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores færdighedsspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.