Bubble Dragons Saga

Verden af Bubble Dragons Saga er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Bubble Dragons Saga, et af vores bedste dyrespil-spil!

Hjælp en babydrage med at komme ud af sin skal, og hav det sjovt i Bubble Dragons Saga, et unikt bobleskydespil, hvor du skal fjerne alle de bobler, der har fanget drageægget, og som forhindrer det i at udklække. Handlingen er ret eksplosiv i Bubble Dragons Saga, og du får ikke bare normale bobler at skyde, men også nogle med særlige kræfter, som har forskellige effekter, når de rammer andre bobler. Så forvent ting som miner og alt muligt andet, der forvandler brættet til et visuelt skuespil, som man sjældent ser i et spil af denne type.

Som navnet siger, kommer du ud på noget af et eventyr i Bubble Dragons Saga, og med sit store antal baner kan du forvente at have det meget sjovt, når du spiller dette spil. Og når præmien for at gennemføre et niveau med succes er at se et sødt drageansigt, vil du helt sikkert blive ved med at komme tilbage til Spilo.dk og se denne historie til ende.

Lignende spil:

Kan du lide Bubble Dragons Saga? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores dyrespil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.