Bubble Shooter Free 2

Verden af Bubble Shooter Free 2 er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Bubble Shooter Free 2, et af vores bedste boblespil-spil!

Gør dig klar til en efterfølger til et populært bubble shooter-spil, der vil blæse dit sind og sprænge dine latterbobler! Vi præsenterer Bubble Shooter Free 2, opfølgeren til det populære bubble shooter-spil, der vil få dig til at sidde på kanten af sædet, mens du laver kampe og ser brættet ryddet. Gør dig klar til at begive dig ud på en episk boble-popping-rejse, hvor det altid er sjovt, og hvor du endda kan bytte den aktuelle boble, du skal skyde! Ja, du hørte rigtigt, i modsætning til forgængeren kan du i Bubble Shooter Free 2 endda bytte den aktuelle boble, som du skal skyde! Det er boblekaos, som du aldrig har set før, og denne evne tilføjer en smule strategi til dit spil.

Hvert skud, du tager, efterlader en indvirkning i det område, hvor boblerne støder sammen, hvilket får brættet til at virke mere levende og reagerer mere på dine træk. Selvom Bubble Shooter Free 2 i første omgang kan virke som et målspil, er det lidt mere end det, da der er en masse strategi, der skal lægges i hvert eneste skud, du foretager. Hvis boblerne når bunden af brættet, er spillet slut, og du skal starte forfra. Heldigvis er hver runde et brag af en leg, og det er nemt at genstarte, når du spiller på Spilo.dk, så du skal ikke bekymre dig, hvis du ikke får en høj score.

Nyd endnu et sjovt bubble shooter-spil, når du spiller Bubble Shooter Free 2 på Spilo.dk.

Sådan spiller du

Brug musen til at sigte dit skud, og tryk på venstre museknap for at skyde. Hvis du spiller fra en mobilenhed, skal du trykke på skærmen i den retning, du vil skyde.

Lignende spil:

Kan du lide Bubble Shooter Free 2? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores boblespil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.