Bubble Shooter Online

Verden af Bubble Shooter Online er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Bubble Shooter Online, et af vores bedste boblespil-spil!

Gør dit mål klar til at sigte i dette klassiske spil, og nyd Bubble Shooter Online på Spilo.dk. Som navnet antyder, skal du i Bubble Shooter Online skyde på en sådan måde, at du forbinder mindst tre bobler med samme farve for at fjerne dem fra brættet. Jo flere bobler du fjerner, jo højere er din score. Men at skyde omhyggeligt er ikke det eneste mål og ikke den eneste grund til, at du ønsker at fjerne boblerne fra brættet, for efter hvert skud bevæger stakken af bobler sig langsomt fremad, og hvis boblerne kommer forbi den stiplede linje fra bunden af skærmen, skal du starte niveauet forfra.

Bubble Shooter Online er et klassisk bubble shooter, så selv om du måske ikke ser nogen remixede regler eller lignende tilføjelser, er gameplayet, som du måske allerede kender og elsker fra andre bubble shooters, som du måske allerede har haft på Spilo.dk, stadig her, og hvis du vil spille noget fra denne genre af spil, er Bubble Shooter Online et godt valg for dig at vælge. Selv om det kan blive lidt anspændt, især når stakken af bobler nærmer sig grænsen, der er angivet med den stiplede linje, er det stadig en spændende oplevelse at kunne skubbe tilbage og få flere og flere point.

Få en høj score og hav det sjovt, når du spiller Bubble Shooter Online på Spilo.dk.

Sådan spiller du

Brug musen til at vælge vinklen på dine skud, og tryk på venstre museknap for at skyde. Hvis du spiller fra en mobilenhed, skal du trykke på skærmen i den retning, du gerne vil skyde.

Lignende spil:

Kan du lide Bubble Shooter Online? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores boblespil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.