Bubbles & Hungry Dragon

Verden af Bubbles & Hungry Dragon er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Bubbles & Hungry Dragon, et af vores bedste boblespil-spil!

Kan du lide drager? Hvad med match 3-spil? Hvis svaret på et af disse spørgsmål er ja, så bør du helt sikkert spille Bubbles & Hungry Dragon på Spilo.dk. I dette spil skal du skyde bobler mod gitteret på skærmen og sigte på en sådan måde, at mindst tre bobler af samme type bliver forbundet. Desuden er Bubbles & Hungry Dragon et multiplayerspil, så du kan dele det sjove med en anden spiller. I Bubbles & Hungry Dragon skal du også konkurrere med andre spillere, og den spiller, der har flest kampe, vinder. Alle, der er bekendt med de sjove og afslappende match 3-spil, vil få en spændende oplevelse, og hvis du endnu ikke kender reglerne for disse typer spil, kan Bubbles & Hungry Dragon være en god introduktion til genren.

I Bubbles & Hungry Dragon skal du ligesom i andre lignende spil skyde bobler, der er af en bestemt type, mod den stak, der er på skærmen. Men i modsætning til andre skydespil skal du i Bubbles & Hungry Dragon sigte på en sådan måde, at du laver en række af mindst tre bobler af samme type. Kun ved at gøre dette vil det lykkes dig at fjerne boblerne fra skærmen. Og du får kun point og kommer til det næste niveau, hvis du får fjernet boblerne fra skærmen, så sørg for at sigte omhyggeligt.

Nyd et sjovt match 3 spil på Spilo.dk og kom ind i dragernes fantastiske rige, når du spiller Bubbles & Hungry Dragon.

Sådan spiller du

Brug venstre museknap til at sigte, og tryk på venstre museknap for at skyde. Hvis du spiller fra en mobilenhed, skal du trykke på skærmen for at sigte og slippe fingeren for at skyde.

Spil andre spil fra Ubisoft-serien:

 1. Tom Clancy's Shootout
 2. Idle Miner Space Rush
 3. Rabbids Volcano Panic
 4. Stack
 5. For Honor Warriors io
 6. All-Star Blast!
 7. Might & Magic Armies
 8. Balls Race
 9. Assassin's Creed Freerunners
 10. Brawlhalla Grand Slam
 11. TrackMania Blitz
 12. Rabbids Wild Race
 13. Rayman's Incrediballs Dodge

Lignende spil:

Kan du lide Bubbles & Hungry Dragon? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

 • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores boblespil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.