Butterfly Kyodai Deluxe

Verden af Butterfly Kyodai Deluxe er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Butterfly Kyodai Deluxe, et af vores bedste hjernespil-spil!

Hvis du kan lide søde sommerfugle og ønsker at slappe af, hvorfor så ikke prøve Butterfly Kyodai Deluxe? Her skal du omhyggeligt scanne brættet og forbinde to sommerfugle af samme type. Du vidste sikkert ikke engang, at sommerfugle findes i så mange former og størrelser! Spilo.dk giver dig mulighed for at spille, men også for at lære om verden omkring os!

Hvis du finder ud af, at timeren giver dig problemer, vil Butterfly Kyodai Deluxe give dig en hjælpende hånd med tips, men også med muligheden for at stoppe timeren. Spillet er afslappende, og med disse evner kan du nyde det i dit eget tempo. Du har også mulighed for at samle mønter, som gør det muligt for dig at købe nye baggrundsbilleder og sommerfugle.

Afslut niveauerne og hav det sjovt i Butterfly Kyodai Deluxe!

Lignende spil:

Kan du lide Butterfly Kyodai Deluxe? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores hjernespil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.