Pet Salon

Verden af Pet Salon er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Pet Salon, et af vores bedste kæledyrspil-spil!

Spilo.dk byder dig velkommen til Pet Salon, hvor bedårende pelsede venner venter på din kærlige pleje og opmærksomhed. Dyk ned i en verden af kæledyrsforkælelse, når du påtager dig rollen som den ultimative plejer, der er ansvarlig for at bade, pleje og endda tage sig af de meget søde kæledyrs sundhedsbehov. Uanset om de er bløde killinger, legesyge hvalpe eller endda eksotiske skabninger, er Pet Salon et fantastisk spil for folk, der elsker at tage sig af virtuelle kæledyr. I Pet Salon er dine elskede kæledyrs velbefindende din højeste prioritet. Fra det øjeblik, de kommer i din varetægt, vil du overøse dem med kærlighed og opmærksomhed og sikre, at de altid ser godt ud og har det godt. Forkæl dine pelsede venner med luksuriøse bade, komplet med blide shampooer og beroligende massage, der vil få dem til at spinde og logre med halen af glæde.

Men det handler ikke kun om pleje og forkælelse på Pet Salon; det handler også om at sikre dine pelsede følgesvendes sundhed og lykke. Med et besøg hos stedets dyrlæge kan du tage hånd om eventuelle bekymringer eller lidelser, som dine kæledyr måtte have, fra mindre skrammer til mere alvorlige medicinske problemer. Med din ekspertpleje og dyrlægens ekspertise vil dine kæledyr være tilbage på deres poter på ingen tid. Uanset om du giver en blød killing et boblebad eller kæler for en legesyg hvalp, er hvert øjeblik på Pet Salon fyldt med glæde og tilfredshed.

Med sin charmerende grafik, intuitive gameplay og masser af muligheder for sjov med kæledyr, vil Pet Salon helt sikkert blive et af dine nye yndlingsspil på Spilo.dk. Så saml dine pelsede venner, smøg ærmerne op, og gør dig klar til en kæledyrsplejeoplevelse uden lige. I Pet Salon er hver dag trods alt en god dag til at forkæle og lege med nogle af de mest elskelige kæledyr, der findes.

Sådan spiller du

Brug venstre museknap til at interagere med dyrene og med de forskellige redskaber, som du bruger til at forkæle dem med. Hvis du spiller fra en mobil enhed, skal du trykke på disse ting i stedet.

Spil andre spil fra Pet Salon-serien:

  Lignende spil:

  Kan du lide Pet Salon? Find lignende spil fra følgende liste:

  Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

  Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores kæledyrspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

  Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.