Castle Defense

Verden af Castle Defense er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Castle Defense, et af vores bedste forsvarsspil-spil!

Planlæg dit forsvar klogt, og forbered dig på et forestående angreb, når du spiller Castle Defense. Det virker som om, at belejringen af din fæstning aldrig vil stoppe, men med god taktik og omhyggelig styring kan du overleve, uanset hvor længe det tager at slå angriberne tilbage.

På over 40 kort med fire forskellige temaer skal du beskytte din mægtige fæstning ved hjælp af forskellige tårne, der kan skyde alle mulige forskellige projektiler, samt andre kræfter, som du kan have til din rådighed. For at lave et vellykket forsvar skal du nøje vælge hvilket tårn du vil placere på et bestemt sted, så det maksimerer sin effektivitet. Ud over placeringen af dine tårne skal du også tage hensyn til de forskellige fjendtlige typer, der angriber, fordi hver af dem har visse styrker og svagheder, som du skal kende for at besejre dem.

Med sit fantastiske soundtrack og grafik trækker Castle Defense dig ind i sin verden og træner dig til at blive den bedste forsvarer i landet. Spil på Spilo.dk og stop hvert angreb fra dine fjender.

Lignende spil:

Kan du lide Castle Defense? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores forsvarsspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.