Masha And The Bear Fun Time

Verden af Masha And The Bear Fun Time er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Masha And The Bear Fun Time, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Masha og hendes bedste ven, bjørnen, har en fantastisk sommer foran sig, fuld af sjove aktiviteter, og de vil gerne have dig med. De har planlagt så mange ting, så lad os starte spillet med nogle af aktiviteterne. Masha elsker at cykle, men hendes cykel blev rodet i garagen. Hvorfor hjælper du hende ikke med at vaske den? Brug slangen og svampen og tilsæt masser af rengøringsmidler for at vaske den flot, ren, tørre og pudse den med et håndklæde. Derefter kan du lege udklædning med Masha. Hun har brug for et nyt sommertøj, så hjælp hende med at finde en sød kjole og tilbehør til den. Masha elsker blomster, så gå ud med hende og bjørnen og pluk nogle blomster. Du kan også male hendes ansigt!

Lignende spil:

Kan du lide Masha And The Bear Fun Time? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.