Chess Challenges

Verden af Chess Challenges er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Chess Challenges, et af vores bedste skakspil-spil!

Lær det vidunderlige skakspil, mens du løser specifikke udfordringer, der langsomt lærer dig det grundlæggende samt avancerede teknikker, der vil hjælpe dig med at vinde spillet. I Chess Challenges forbliver skakreglerne de samme, men i stedet for at skulle spille et normalt spil skal du løse mini-udfordringer, der sætter dine færdigheder på prøve.

Med smuk stiliseret grafik og et fantastisk soundtrack er Chess Challenges en charmerende og fængslende verden, og det er en god introduktion til skakspillets finurligheder.

Niveauerne i Chess Challenges er bygget op på en sådan måde, at de lærer dig et aspekt af skak, som f.eks. at mestre hvilke træk en bestemt brik kan udføre, men al denne viden gives langsomt til dig i små doser. På ingen tid vil du føle dig tryg ved at spille den ægte vare! Heldigvis har du på Spilo.dk også masser af skakspil at vælge imellem.

Selv om niveauerne bliver sværere, efterhånden som du kommer videre, vil dine færdigheder også blive bedre, og du vil opdage, at spillet bare bliver sjovere og sjovere!

Lær skakspillet med hjælp fra Chess Challenges!

Lignende spil:

Kan du lide Chess Challenges? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores skakspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.