Chess Move 2

Verden af Chess Move 2 er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Chess Move 2, et af vores bedste skakspil-spil!

Chess Move 2 er et spil, der på en snedig måde kombinerer to legendariske genrer på en unik og interessant måde og tilbyder en oplevelse, der viser styrkerne ved disse typer spil. Mens man kan sige, at skak allerede er lidt af et puslespil, tager Chess Move 2 virkelig dette begreb til det næste niveau.

For at vinde en bane skal du først vide, hvordan hver enkelt skakbrik kan bevæge sig på brættet. Dronningen kan f.eks. bevæge sig i alle retninger, uanset hvor mange felter hun vil. Med denne viden ved du, hvordan du kan navigere i det komplicerede miljø på Chess Move 2 for at nå kongen og fjerne ham fra brættet. Du kan også ændre niveauets layout ved at trykke på den grønne knap nederst på skærmen.

Spil nu Chess Move 2 på Spilo.dk og finpuds dine skakfærdigheder i dette unikke og fantastiske spil!

Lignende spil:

Kan du lide Chess Move 2? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores skakspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.