Cinderella Modern Princess

Verden af Cinderella Modern Princess er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Cinderella Modern Princess, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Askepot nyder de nye trends, og hun vil gerne have en god blog, hvor hun kan vise sit fantastiske tøj frem. Hun er også blevet inviteret til en stor begivenhed, hvor hendes prins vil være, og hun ønsker at imponere ham med sit fantastiske look. Hjælp hende og sørg for, at hendes look er fantastisk med en glamourøs kjole og masser af smukke accessories. Først skal du hjælpe hende med at finde nogle få ting, som hun måske har brug for, og som ligger spredt rundt omkring på hendes værelse. Du skal finde en flot ny halskæde, en taske, en smuk notesbog og en kam. Prøv en smuk monteret kjole med stropper og en smuk blå farve for at sikre, at hun vil se fantastisk ud.

Lignende spil:

Kan du lide Cinderella Modern Princess? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!