Classic Nonogram

Verden af Classic Nonogram er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Classic Nonogram, et af vores bedste hjernespil-spil!

Nyd et sjovt og farverigt puslespil på Spilo.dk og prøv at løse et væld af nonogrammer, når du prøver Classic Nonogram. Selv om de ikke er så berømte som andre typer puslespil, vil disse sjove puslespil stadig udfordre din hjerne og give dig en god dosis sjov. Som med de fleste puslespil kan Classic Nonogram være et godt valg, hvis du ønsker at læne dig tilbage og slappe af, og du ikke rigtig ønsker at engagere dine reflekser for meget. Med et stort antal niveauer, der hver især er grupperet i forskellige sværhedsgrader, kan Classic Nonogram underholde dig i timevis.

For at vinde et niveau fra Classic Nonogram skal du udfylde gitteret på skærmen korrekt. Hvert niveau har et andet gitter at udfylde, og hvert niveau kommer med sit eget sæt af krav. Over hver kolonne og ved siden af hver række er der et tal, og dette tal repræsenterer, hvor mange af de tomme celler der skal udfyldes. Du kan afgøre, hvilke der skal udfyldes, ved at finde ud af en sortering af krydset i den pågældende kolonne eller række, da hver celle er i en bestemt række eller kolonne. Hvis en kolonne f.eks. har fire celler, og tallet fire står over den, kan du hurtigt afgøre, at alle cellerne skal udfyldes. Hvis en række har et tre-tal ved siden af, men der er i alt fire tomme celler i den række, kan du være sikker på, at en celle fra den førnævnte kolonne skal udfyldes. Ved at anvende denne logik burde du være i stand til at gennemføre alle banerne fra Classic Nonogram. Hvis du begår en fejl, kan du være helt rolig, for du kan begå op til i alt tre fejl, før du skal starte forfra. For at vælge, om du vil fylde en celle eller markere den som tom, skal du skifte mellem disse to tilstande ved at vende om på kontakten, der er placeret nederst på skærmen.

Afslut puslespillene fra Classic Nonogram på Spilo.dk og hav det sjovt!

Sådan spiller du

Tryk på venstre museknap for at vælge cellerne og andre forskellige elementer på skærmen. Hvis du spiller fra en mobilenhed, skal du i stedet trykke på skærmen.

Lignende spil:

Kan du lide Classic Nonogram? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores hjernespil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.