Classic Uno

Verden af Classic Uno er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Classic Uno, et af vores bedste kortspil-spil!

Uno er et populært kortspil, og her på Spilo.dk kan du øve dig i og mestre reglerne, så du altid kan vinde mod dine venner. For at vinde skal du komme af med alle kortene på din hånd før dine modstandere. Du kan kun smide et kort, hvis det passer til enten farven eller nummeret på det øverste kort fra bunken. Og glem ikke at annoncere dit sidste kort ved at sige UNO!

For at forhindre dine modstandere i at vinde kan du også bruge specialkort, som hver især har deres egen unikke effekt på spillets udfald. Du har et kort, der springer den næste spillers tur over, et kort, der vender spillets retning om, et andet kort, der får den næste spiller til at trække to kort og miste en tur, et kort, der ændrer den aktuelle farve og tvinger den næste spiller til at trække fire kort og miste en tur, et kort, der ændrer den farve, der skal matches, et kort, der kan udfordre den spiller, der spillede det kort, der tvinger dig til at tage fire kort, et kort, der får en spiller, der ikke råbte UNO, til at tage to kort. Med et så stort antal muligheder bliver spillet hurtigt intenst og sjovt!

Bliv en mester i Uno, når du spiller Classic Uno når du er på Spilo.dk!

Lignende spil:

Kan du lide Classic Uno? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores kortspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.