Pirate Cards

Verden af Pirate Cards er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Pirate Cards, et af vores bedste kortspil-spil!

Træd ind i en modig piratkaptajns sko og gå på opdagelse på en fjern ø fuld af farer og selvfølgelig masser af skatte, for lykken er altid med de modige! Pirate Cards er, som man kan forvente, et kortspil. Reglerne er enkle: Du kan kun bevæge dig et skridt enten til højre, til venstre, opad eller nedad på brættet, indtil du løber tør for livspoint.

For at planlægge din strategi og overleve så længe som muligt skal du sørge for at holde øje med, hvor farlige dine fjender er, og se på dine egne livspoint og planlægge klogt. Du kan skyde med kanoner, drikke eliksirer, udstyre dig med skjolde og mønter, og når du ser en tønde og tænker på at smadre den, skal du bare være opmærksom på, at den kan indeholde nogle grimme overraskelser. Men igen, nogle gange er heldet med den modige, så det er bedst at tage chancen, især når du er på en dødbringende ø!

Sørg også for at besejre bosserne for at opgradere din helt og åbne skattekister ved at gennemføre et minispil! Kom med på et fantastisk eventyr på Spilo.dk i Pirate Cards!

Lignende spil:

Kan du lide Pirate Cards? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores kortspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.