Cool Archer

Verden af Cool Archer er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Cool Archer, et af vores bedste færdighedsspil-spil!

Test dine bueskydningsfærdigheder i et fantastisk målspil på Spilo.dk og prøv Cool Archer. Her kan du mestre bue og pil gennem en række udfordrende skud, som du skal foretage. Cool Archer sigter mere mod realisme, så ud over at du skal sørge for at sigte mod målet, skal du også tage hensyn til naturens kræfter, f.eks. vinden. Heldigvis viser Cool Archer dig, i hvilken retning vinden blæser, men at justere dit sigte for at tage hensyn til dette kan nogle gange være en udfordrende opgave.

Men for at komme videre gennem niveauerne i Cool Archer skal du være komfortabel med en sund dosis udfordrende gameplay, da hvert nyt niveau giver dig en ny udfordring. Det kan enten være en mere intens vind, der ændrer dine skuds bane, hvis du ikke tager nøje højde for den, eller det kan være en kompleks bevægelse af målet. Og ja, målet fra Cool Archer kan have alle mulige komplekse bevægelser, og især i de senere baner vil hvert skud, du tager, holde dig på kanten af sædet, mens du ser pilen flyve gennem luften.

Med sin 3D-grafik kan Cool Archer måske gøre sigtearbejdet lidt mere realistisk, og i nogle situationer kan det hjælpe dig med at styre dine pile. Og du får brug for al den hjælp, du kan få, for du kan kun ramme ved siden af tre gange, og hvert misset skud tømmer en af dine dyrebare pile. Så sigt omhyggeligt, hvis du ønsker at avancere på online-lederboards og få den eftertragtede topplacering i Cool Archer.

Test dit sigte og hav det sjovt, når du spiller Cool Archer på Spilo.dk.

Sådan spiller du

Bevæg buen rundt med musen, og tryk på venstre museknap for at skyde. Hvis du spiller fra en mobilenhed, skal du trykke på skærmen for at begynde at sigte og slippe for at skyde.

Lignende spil:

Kan du lide Cool Archer? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores færdighedsspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.