Zombie Quarrel

Verden af Zombie Quarrel er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Zombie Quarrel, et af vores bedste færdighedsspil-spil!

Hvis du leder efter et spil, hvor du kaster spyd efter zombier, så har Spilo.dk spillet til dig. I Zombie Quarrel skal du sigte omhyggeligt med disse spidse træstænger og kaste dem mod de voldsomme zombier. Mens man normalt ikke ser zombier med bue og pil, har de i Zombie Quarrel lært at bruge disse dødbringende våben, og de angriber også dig. Dette gør Zombie Quarrel til en ganske intens oplevelse, da både du og zombierne kaster trævåben mod hinanden, hvor de hver især håber at eliminere den anden så hurtigt som muligt.

Mens din figur og zombierne kan holde til flere træffere, er et hurtigt skud i hovedet game over for begge parter. Dette sikrer, at du altid skal tage hensyn til enten at tage dig god tid til at stabilisere dine skud, hvilket gør dig mere sårbar over for indkommende projektiler, eller bare at lobbye så mange spyd som muligt mod zombierne og håbe på, at du rammer dem, før de rammer dig. Men hvis du bliver ramt, kan du sigte efter de sundhedspakker, der nogle gange spawner over zombiernes hoveder. Hvis det lykkes dig at ramme en af disse genstande, bliver dit helbred genoprettet fuldt ud.

Jo flere zombier du dræber, jo flere guldmønter tjener du, som du kan omsætte til ekstra rustning til din karakter. Du kan få alle mulige fede hjelme og tilpasse din karakter på fede måder. Nogle hjelme har andre krav, og du skal bevise din styrke på andre måder, hvis du ønsker at udstyre dem, f.eks. ved at ramme et bestemt antal sundhedspakker.

Ødelæg zombierne med dine spyd, når du spiller Zombie Quarrel på Spilo.dk.

Sådan spiller du

Tryk på venstre museknap på skærmen for at begynde at sigte. Bevæg musen op og ned for at justere vinklen på dit skud. Du kan kun sigte, hvis musens position er bag figuren. Slip venstre museknap for at skyde. Hvis du spiller fra en mobilenhed, skal du trykke på skærmen for at begynde at sigte, og slippe fingeren for at kaste spyddet.

Lignende spil:

Kan du lide Zombie Quarrel? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores færdighedsspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.