Correct Word

Verden af Correct Word er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Correct Word, et af vores bedste ordspil-spil!

Vi har alle problemer med at finde de rigtige ord at sige. Det kan enten skyldes, at vi ikke ved, hvordan vi skal udtrykke vores følelser korrekt, eller at vi simpelthen ikke kender det rigtige ord at bruge. Correct Word fra Spilo.dk har til formål at hjælpe dig med den anden del, for i dette spil lærer du at identificere forskellige almindelige ord på en meget sjov måde, ideel for alle begyndere, der studerer det engelske sprog. At lære ord ved at associere dem med billeder er en god måde at huske dem bedre på, og den stiliserede grafik i Correct Word vil gøre denne forbindelse meget stærkere i dit sind, hvilket hjælper dit sind med at identificere det senere.

Der er mange ord at lære i Correct Word, fra mange forskellige emner: fra dyr til forskellige typer af mad og mange andre, udvalget er varieret, hvilket sikrer, at din viden bliver mere varieret. Med 10 forskellige ark, som du skal udfylde, kan du forvente at blive en mester i hurtigt at genkende 40 genstande. Hjernen skaber stærke forbindelser ved hjælp af visuelle hjælpemidler, og du vil lære disse ord på ingen tid. Hvert ark har fire billeder, og hvert billede har tre mulige svar. For at hjælpe dig, begynder alle disse svar med det samme bogstav. Hvis du vælger det rigtige svar, dvs. hvis du forbinder billedet korrekt med ordet, får du et point. Men selv hvis du ikke får alle de rigtige svar fra arket, kan du stadig komme videre i spillet og komme tilbage senere. Læring tager tid og tålmodighed, og Correct Word anerkender dette faktum og lader dig lære i dit eget unikke tempo. Gennem vedholdenhed og en smule hjælp får du en perfekt score på ingen tid!

Lær nye ord på en sjov og effektiv måde på Spilo.dk, når du spiller Correct Word.

Sådan spiller du

Hvis du bruger en pc, skal du bruge venstre museknap til at interagere med spillets elementer. Hvis du spiller på en mobilenhed, skal du trykke på skærmen for at interagere med spillet.

Lignende spil:

Kan du lide Correct Word? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores ordspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.