Flappy Parrot With Create Words

Verden af Flappy Parrot With Create Words er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Flappy Parrot With Create Words, et af vores bedste ordspil-spil!

Du kender sikkert det legendariske Flappy Bird, spillet hvor du styrer en sød fugls flyvning ved at trykke på skærmen hele tiden. Målet i Flappy Bird er at flyve længst muligt, og det opnår du ved at undgå de indkommende rør, der dukker op i din vej. Flappy Parrot With Create Words bruger denne enkle præmis, men i stedet for at trykke på skærmen for at undgå de lodrette rør skal du samle de rigtige bogstaver, der er spredt i luften, så du kan skabe det ord, der står skrevet i nederste venstre hjørne af skærmen.

Denne ændring tilføjer et uventet twist til de klassiske regler, som du måske er vant til, men det gør også tingene friske. Når du konstant skal scanne skærmen for det rigtige bogstav og samtidig undgå bogstaver, der ikke optræder i det ord, du skal danne, forbliver tingene lige så udfordrende som altid.

Og selv om reglerne er blevet ændret en smule, er den søde grafik noget, som Flappy Parrot With Create Words har arvet fra den førnævnte klassiker. Og hvis du kombinerer dette med den glade musik, bliver det en mindre irriterende oplevelse at genstarte spillet igen.

Spil en sjov nyfortolkning af et klassisk spil på Spilo.dk, når du prøver Flappy Parrot With Create Words.

Sådan spiller du

Klik på skærmen, hvis du bruger en mus, eller tryk på den, hvis du bruger en mobilenhed, så du samler de bogstaver, der er spredt rundt på skærmen. Vær forsigtig, du skal kun samle de bogstaver, der indgår i det ord, der er placeret i nederste venstre hjørne af skærmen, og også mønterne.

Lignende spil:

Kan du lide Flappy Parrot With Create Words? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores ordspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.