Crescent Solitaire

Verden af Crescent Solitaire er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Crescent Solitaire, et af vores bedste kortspil-spil!

Hvis du allerede er et es i solitaire, bør du virkelig prøve Crescent Solitaire, et kortspil, der tager den klassiske formel og ændrer tingene lige nok til at give dig en ny udfordring, samtidig med at det stadig formår at bevare det, der gør disse spil så populære.

I Crescent Solitaire starter du med esser og konger, og du tager kort fra halvmåneformen over de otte kort foran dig. For at vinde runden skal du stable kort af samme farve i stigende rækkefølge over esserne og i faldende rækkefølge over kongerne. Denne ændring er ganske vist subtil, men tilføjer en ny dimension til de regler, du kender.

Spil solitaire, som du aldrig har spillet det før, på Spilo.dk, når du spiller Crescent Solitaire.

Lignende spil:

Kan du lide Crescent Solitaire? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores kortspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.