Daily Solitaire

Verden af Daily Solitaire er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Daily Solitaire, et af vores bedste kortspil-spil!

Hvis du ønsker at spille en runde solitaire hver dag, er Daily Solitaire skabt til dig. Med et unikt niveau tilføjet hver dag kan du være sikker på, at du kan få en unik oplevelse hver gang du spiller et spil solitaire på Spilo.dk.

Og Daily Solitaire ved, at du på nogle dage har brug for mere energi end på andre dage, så sværhedsgraden afhænger af, hvilken dag i ugen du spiller. Mandagsrunden vil naturligvis være den nemmeste, og derefter kan du forvente en gradvis stigning i sværhedsgraden som dagene går, med den sværeste dag søndag, hvor du bør have mest energi for at vinde i Daily Solitaire.

Og du skal ikke bekymre dig, hvis du ikke kan afslutte spillet på én gang, for Daily Solitaire gemmer automatisk dine fremskridt, så du altid kan fortsætte fra hvor du slap.

Nyd et klassisk spil solitaire på Spilo.dk, og prøv at slå hver eneste daglige udfordring.

Lignende spil:

Kan du lide Daily Solitaire? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores kortspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.