Cube Dash

Verden af Cube Dash er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Cube Dash, et af vores bedste løbespil-spil!

Cube Dash er et spil, hvor du styrer en lille terning, og du skal samle mønter, mens du undgår fælder. Dette er en endeløs runner, hvor din opmærksomhed på detaljer og din hånd-øje-koordination altid testes. Fælder dukker tilfældigt op, og de har forskellige former og størrelser, så du skal være opmærksom og sikre dig, at du trykker på springknappen på det rigtige tidspunkt.

Da hvert niveau er tilfældigt genereret, ved du aldrig rigtig, hvad du vil møde. Hvilket er godt, for det giver spænding og sjov, samtidig med at det gør det nemt at teste dig selv og forbedre din reaktionstid. Spillet er altid medrivende og engagerende, og du vil finde dig selv i at spille i timevis for at opnå den højeste score.

Cube Dash er ekstremt engagerende og sjovt, og det skubber konstant til grænserne for at teste dine grænser og se, hvor langt du kan gå. I dette spil vil du altid finde en udfordring, og det er det, der får det til at brillere. Du ved aldrig, hvilke fælder der kan opstå, og det er derfor, det er så sjovt og vanedannende. Du kan spille Cube Dash lige nu og teste din reaktionstid på Spilo.dk!

Sådan spiller du

Klik på skærmen med venstre museknap eller, hvis du bruger en mobilenhed, tryk på skærmen for at hoppe og undgå de forhindringer, der dukker op på din vej.

Lignende spil:

Kan du lide Cube Dash? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores løbespil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.