Viking Escape

Verden af Viking Escape er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Viking Escape, et af vores bedste løbespil-spil!

Gør dig klar til at flyve på en magisk drage og undslippe monsterinvasionen, når du spiller Viking Escape på Spilo.dk. For at undslippe den sikre undergang skal du dygtigt undvige fjenderne, der konstant kommer imod dig, og når undvigelse ikke er nok, kan du også skyde forskellige typer projektiler for at ødelægge alt, der står i vejen for dig. Disse projektiler har styrker og svagheder, og du skal lære, hvilken der er bedst i hver situation. Husk på, at du ikke har uendelig ammunition, så vælg omhyggeligt, hvornår du skyder, og hold øje med, om der er ammunitionsopfyldning på skærmen.

De fjender, der forsøger at stoppe din flugt, kommer i alle former og størrelser, og de har hver især en anden type angreb, så du vil støde på nogle, der kaster projektiler mod dig, mens andre bare vil støde ind i dig og langsomt dræne dit liv på den måde. Men ved at bruge din dragons smidighed og dine gode reflekser kan du undslippe enhver fare, der kommer.

Spil et sjovt spil, der foregår i et fantasirige, når du vælger Viking Escape på Spilo.dk.

Sådan spiller du

Hvis du bruger et tastatur, skal du bruge piletasterne eller WASD til at styre dragen, og tryk på SPACE for at skyde projektiler. Klik på projektilikonet, der er placeret i venstre side af skærmen, for at ændre projektiltypen. Hvis du bruger en mobilenhed, skal du trykke på piletasterne på skærmen for at styre dragen, på projektilikonet, der er placeret i venstre side af skærmen, for at ændre projektiltypen, og på skydeikonet, der er placeret i højre side af skærmen, for at skyde.

Lignende spil:

Kan du lide Viking Escape? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores løbespil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.