Delicious - Emily's Home Sweet Home

Verden af Delicious - Emily's Home Sweet Home er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Delicious - Emily's Home Sweet Home, et af vores bedste emily madlavning spil-spil!

At flytte ind i et nyt hus er et stort skridt for alle, og det er ikke anderledes for Emily, den venlige figur fra spillet Delicious - Emily's Home Sweet Home på Spilo.dk. Sammen med hende skal du bygge hendes drømmehus og overvinde alle mulige interessante udfordringer, der følger med indretningen af et nyt hjem. Og Delicious - Emily's Home Sweet Home er noget af et eventyr, og først skal du skaffe penge til at bygge dit drømmehus. For at samle penge har Emily og hendes loyale venner besluttet, at den bedste måde at få ekstra penge på ville være at starte en indsamling, så spillet begynder med, at du organiserer din stand, venter på kunder og sælger alle mulige lækre godbidder til dine kunder.

I begyndelsen er de ordrer, der skal opfyldes, ret nemme at udføre, men efter et stykke tid begynder folk at høre om den store indsamling, som du er ved at organisere, og flere og flere mennesker vil strømme til dit sted. Selv om det kan virke overvældende, er det gode ved det, at flere kunder betyder, at du hurtigere får flere penge til dit drømmehus. Heldigvis har du også Patrick til at hjælpe dig med at guide dig gennem alle trinene i forbindelse med oprettelsen af denne fundraiser, som vil sørge for, at tingene går glat, og at dine kunder og dine alle er glade. Nogle kunder vil komme hen til disken, mens andre vil sidde ved bordet og vente på, at du opfylder deres bestilling. Dette kan medføre en vis ekstra kompleksitet, da du ikke kan klone dig selv, så du bliver nødt til konstant at gå fra det ene sted til det andet. Læg dertil det faktum, at du skal rydde bordet, når du har haft en kunde, og tingene kan blive intense ret hurtigt. Men bare rolig, tingene starter langsomt i Delicious - Emily's Home Sweet Home, og du vil have masser af tid til at vænne dig til dine opgaver, og du vil blive meget bedre til at organisere din tidsplan og dine kunder.

Hjælp Emily med at skaffe penge til at bygge sit drømmehus, når du spiller Delicious - Emily's Home Sweet Home på Spilo.dk.

Sådan spiller du

Brug venstre museknap til at vælge emnerne på skærmen og interagere med dine kunder. Hvis du spiller fra en mobilenhed, skal du i stedet trykke på skærmen.

Lignende spil:

Kan du lide Delicious - Emily's Home Sweet Home? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores emily madlavning spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.