Delicious - Emily's New Beginning

Verden af Delicious - Emily's New Beginning er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Delicious - Emily's New Beginning, et af vores bedste emily madlavning spil-spil!

Begynd en ny rejse i dit liv som restaurantchef, og slut dig til Emily, når du spiller Delicious - Emily's New Beginning på Spilo.dk. Som restaurantejer skal du gøre alt på Delicious - Emily's New Beginning: lige fra at tage imod kundernes bestillinger, til at rydde bordene, forberede deres bestillinger, rydde bordene og arbejde i kasseapparatet. Selv om det kan blive overvældende til tider, bliver du hurtigt bedre og bedre til at håndtere de forskellige opgaver, som du skal udføre. Og du skal få styr på tingene hellere før end senere, for i løbet af kort tid vil kunderne høre om din restaurants ry, og de vil begynde at strømme ind hos dig.

Mens du i begyndelsen skal servere nemme ordrer, som at lave en kop kaffe eller levere nogle donuts, skal du efter et stykke tid omhyggeligt tilberede burgere og alle mulige andre komplekse retter. Flere komplekse ordrer betyder også, at den måde, du tænker på dine ordrer, ændrer sig, for ud over at servere den korrekte ordre skal du også gøre det i tide. En kunde efterlader de mest generøse drikkepenge, når de har fået en korrekt, men også hurtig betjening på Delicious - Emily's New Beginning.

Administrer din restaurant og hjælp Emily i hendes nye begyndelse, når du spiller Delicious - Emily's New Beginning på Spilo.dk.

Sådan spiller du

Brug venstre museknap til at vælge de spilelementer, som du ønsker at interagere med. Hvis du spiller fra en mobilenhed, skal du i stedet trykke på skærmen.

Lignende spil:

Kan du lide Delicious - Emily's New Beginning? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores emily madlavning spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.