Design My Tutu Skirt

Verden af Design My Tutu Skirt er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Design My Tutu Skirt, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Hvad kan være mere feminint og sødt end en tutu-nederdel? Denne enkle, men alligevel så smarte beklædningsgenstand er den ideelle løsning til alle slags lejligheder! Du kan bære den til bryllupper, til skoleballet eller afslappet sammen med en stribet skjorte og en kort jakke! Det har aldrig været nemmere at designe en tutu-nederdel, og du kan nu hjælpe disse prinsesser med at skabe deres drømmekjoler! Du kan finde alt, hvad du har brug for i vores workshops, f.eks. forskellige tutustoffer, flæser, farvepaletter og dekorative elementer, der skal påføres nederdelen. Når du har designet en nederdel, kan du tjekke garderoben for at finde de bedste toppe og tilbehør og bygge et komplet og fabelagtigt tutu-nederdel-look!

Lignende spil:

Kan du lide Design My Tutu Skirt? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.