Disney Elegance Contest

Verden af Disney Elegance Contest er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Disney Elegance Contest, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Pige, tjek det ud! Elsa, Ariel og Jasmin har fat i noget helt fantastisk. De vil gerne vide, hvem der er den smukkeste tøs, så de vil deltage i en skønhedskonkurrence, hvor de skal bedømmes i to forskellige outfits. Det bliver fedt! Og yo, du skal være deres syge stylist til denne episke konkurrence.

Så Elsa er først på banen. Hun skal klare udfordringen i badedragten, så sørg for, at hun ser godt ud med en glamourøs badedragt i et stykke med et fedt cut-out-mønster. Og til hendes hår skal du vælge nogle bløde, hoppende krøller og en syg sølvhalskæde som prikken over i'et. Til aftenkjoleudfordringen skal du vælge en smuk blå kjole med nogle glimmer i taljen og en fantastisk sølvkrone.

Den næste er havfrueprinsessen Ariel. Hun skal rocke en grøn og lilla badedragt, der er helt vild, og en lyserød kjole med nogle tynde stropper, der vil få dommerne til at gå amok. Og til hendes hår skal hun have nogle smukke krøller, der får hende til at ligne en engel.

Sidst men ikke mindst har vi Jasmine. Hun vil blæse dommerne væk med en todelt hvid badedragt, der vil vise hendes kurver, og en fantastisk grøn silkekjole, der vil få hende til at ligne en kongelig person.

Og pige, for at vælge vinderen skal du bare klikke på dem som bobler og samle så mange som muligt. Må den smukkeste babe vinde!

Lignende spil:

Kan du lide Disney Elegance Contest? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.