Disney Elegance Contest

Verden af Disney Elegance Contest er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Disney Elegance Contest, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Elsa, Ariel og Jasmin har en god idé. De vil gerne vide, hvem der er den smukkeste pige, og derfor vil de deltage i en skønhedskonkurrence, hvor de vil blive bedømt i to forskellige outfits. Lad den smukkeste pige vinde i konkurrencen! Til de store udfordringer skal du være deres fantastiske stylist. Elsa er først. Hun skal bruge et glamourøst outfit til badedragtudfordringen, så vælg en flot badedragt i et stykke med et flot udskæringsmønster. En anden god idé er en dejlig frisure med bløde, hoppende krøller og en sølvhalskæde. Til den anden udfordring, aftenkjoler, skal du prøve en smuk blå kjole med glimmer i taljen og en smuk sølvkrone. Havfrueprinsessen valgte en flot grøn og lilla badedragt, en flot lyserød kjole med tynde stropper og en smuk frisure med smukke krøller. Den tredje prinsesse, Jasmin, ønsker at imponere dommerne med en flot todelt hvid badedragt og en smuk grøn silkekjole. For at vælge vinderen skal du klikke på de lignende bobler og samle så mange som muligt.

Lignende spil:

Kan du lide Disney Elegance Contest? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!