Princesses Fantasy Makeover

Verden af Princesses Fantasy Makeover er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Princesses Fantasy Makeover, et af vores bedste makeup spil-spil!

OMG, glitterati og fantasy-fanatikere, gør jer klar til det mest fortryllende, magiske makeup-spil i hele kongeriget! Vi præsenterer Princesses Fantasy Makeover - et gratis pigespil designet til alle de fantastiske drømmere derude, som elsker en god portion fortryllelse i deres skønhedsrutine.

Forestil dig dette - fire kongelige prinsesser, der hver især kommer fra en fantastisk verden fyldt med fortryllelse og mystik, klar til dit magiske touch! Slip din kreativitet og fantasi løs på makeup-niveauet, hvor der venter dig en sand skattekiste af skønhedsprodukter. Vælg mellem et blændende udvalg af øjenskyggefarver, der skinner som morgendug på en fevinge. Form brynene til buer så majestætiske som en regnbuebro, og vælg vipper, der flagrer som magiske sommerfugle. Og glem ikke de hypnotiserende øjne! Med farver så slående som de mest eksotiske ædelstene i kongeriget, vil de helt sikkert hypnotisere alle, der vover at se på dem.

Men det er ikke alt, glam squad! På udklædningsniveauet kommer fantasien op på et helt nyt niveau! Tag dit krigerprinsesseudstyr på med et episk udvalg af outfits, der alle er værdige til en heltinde i et stort eventyr. Uanset om du forestiller dig en dragedræbende dame eller en troldkvinde, er der noget, der passer til alle dine fantasier.

Top dit look med en blændende frisure, og vælg mellem et utal af frisurer, der er lige så vilde og utæmmede som de mytiske væsener, du skal møde. Glem ikke at pynte dig! Våben er ikke kun til kamp mod onde kræfter - gør dem til en del af dit outfit og bevis, at prinsesser kan se fantastiske ud og sparke røv på samme tid. Hårpynt er ikke bare funktionelt, det er den perfekte prik over i'et til dit fantastiske look!

Så, glamazoner og krigerprinsesser, er I klar til at begive jer ud på jeres livs mest magiske rejse? Dyk ned i den fortryllede verden på Princesses Fantasy Makeover og lad fantasien få frit løb!

Lignende spil:

Kan du lide Princesses Fantasy Makeover? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores makeup spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.