Doc Darling Bone Surgery

Verden af Doc Darling Bone Surgery er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Doc Darling Bone Surgery, et af vores bedste lægespil-spil!

Efter en uheldig scooterulykke er en hurtig tur til lægen den eneste måde at sikre, at du kommer dig godt igen. I Doc Darling Bone Surgery skal du udføre forskellige opgaver for at sikre, at din patient forlader hospitalet så godt som ny. Disse opgaver spænder fra rengøring af sårene til fjernelse af snavs, men også til at sikre, at alle bakterier bliver fjernet. Og selv om hver af disse aktiviteter udfordrer dig på forskellige måder, er de alle sammen sjove og lader dig gætte på, hvad Doc Darling Bone Surgery har i vente for dig næste gang.

Mens du gennemgår din opgaveliste for at helbrede din patient, vil forskellige færdigheder blive testet, men heldigvis guider Doc Darling Bone Surgery dig gennem processen med letforståelige instruktioner. Og kombinationen af glad musik og livlig grafik gør disse opgaver så meget sjovere. Gennem den stiliserede grafik kan du nemt forstå, hvad du skal gøre, og trinene er alle præsenteret på sjove og intuitive måder, så der er ingen nedetid eller tid brugt på at gætte på, hvad du skal gøre næste gang.

Og du kommer til at sætte pris på den stiliserede grafik, fordi de skader, som karakteren har pådraget sig, ser ret alvorlige ud. Heldigvis er du der for at hjælpe hende, og hun er hurtigt tilbage og kan nyde sin scooter.

I løbet af seks unikke baner får du mulighed for at afprøve forskellige værktøjer, fra røntgenmaskiner, der registrerer brud, til pistoler, der skyder bakterier, og det arsenal til helbredelse, som du har til rådighed, er virkelig imponerende. Og mens hver bane har noget nyt, som du kan prøve, vil du hurtigt mestre hver eneste af dem.

Heal en anden venlig karakter på Spilo.dk, når du spiller Doc Darling Bone Surgery.

Sådan spiller du

Hvis du spiller fra en pc, kan du bruge venstre museknap til at interagere med elementerne fra spillet. Hvis du bruger en mobilenhed, kan du trykke på skærmen for at opnå den samme funktionalitet.

Lignende spil:

Kan du lide Doc Darling Bone Surgery? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores lægespil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.