Ducklings.io

Verden af Ducklings.io er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Ducklings.io, et af vores bedste dyrespil-spil!

Er du træt af de samme .io-spil? Hvorfor ikke prøve noget nyt og spændende? Prøv Ducklings.io, et frisk nyt bud på .io-genren, hvor målet ikke er at smadre dine modstandere. Faktisk er det et ret fredeligt mål. Det, du skal gøre, er at samle søde ællinger og bringe dem tilbage til din lille fred i paradiset, til din rede.

Udfordringen kommer af det faktum, at der er mange fisk i havet. Og med fisk mener vi andre spillere, som har samme mål som dig. Vi vil vædde med, at det er på grund af ællingernes nuttethed, de kan bare ikke lade være med at samle så mange som muligt! Udover spillernes fjender skal du også holde øje med sejlbåde og robåde, som vil stoppe dig i dit spor! Jo flere ællinger du samler, jo flere hatte og stadier låser du også op for.

Deltag i multiplayer-sjovet og spil Ducklings.io på Spilo.dk!

Lignende spil:

Kan du lide Ducklings.io? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores dyrespil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.