Dumb Ways to Die

Verden af Dumb Ways to Die er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Dumb Ways to Die, et af vores bedste sjove spil-spil!

Nyd masser af sjove (og brutale) minispil i Dumb Ways to Die, et spil, hvor livet for søde, men overraskende dumme figurer altid er ét skridt fra en smertefuld afslutning. Du kan forhindre disse ender ved at deltage i en række korte udfordringer, hvor dine reflekser og din hurtige tænkning vil gøre en stor forskel. Nogle af dem vil overleve, men desværre vil mange af dem ikke gøre det. Så før du spiller Dumb Ways to Die skal du sikre dig, at du ikke er den sarte type, da nogle dødsfald kan være mere brutale, end du måske forventer.

Hastigheden, hvormed spillet forventer, at du reagerer, er meget høj, og det meste af udfordringen i Dumb Ways to Die kommer herfra, men når du først begynder at lære at kende, hvordan verdenen i Dumb Ways to Die er bygget op, ved du sådan set, hvad du kan forvente, og du bliver bedre og bedre til at redde disse yndigt dumme figurer. Lige fra at skulle slukke en brand ved hurtigt at trykke på skærmen for at løbe væk, til at undvige indkommende bidder eller ødelægge asteroider, så er de situationer du kommer til at stå i i Dumb Ways to Die for det meste absurde, men det sikrer, at du bliver holdt på tæerne, og det holder tingene friske og sjove. Og når du ikke helt reagerer hurtigt nok, får du en ny chance, hvor det forhåbentlig lykkes dig at få en anden chance.

I løbet af Dumb Ways to Die vil du komme til at opleve masser af minispil, og med tiden vil det lykkes dig at slå dem alle. Så spil på Spilo.dk og se, hvor eventyret fører dig hen.

Sådan spiller du

Brug musen til at interagere med spillet. Hvert minispil har instruktioner om, hvordan du skal interagere med spillet.

Lignende spil:

Kan du lide Dumb Ways to Die? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores sjove spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan kun spilles på PC