Elsa College Magazine

Verden af Elsa College Magazine er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Elsa College Magazine, et af vores bedste dekorationsspil-spil!

Isprinsessen besluttede sig for at starte et college-magasin, efter at hendes venner opfordrede hende til at gøre det. Hun vil fortælle om den seneste college-snak, men hun vil også tale om mode i skolen. Hjælp hende med at lancere magasinet, og giv hende tips og råd. Først skal hun beslutte sig for en titel og derefter skabe et logo. Brug skrifttyper, farver og den perfekte repræsentative tegning. Derefter skal du designe forsiden til det første nummer. Du kan vælge nogle af eleverne til forsidefotoet, derefter vælge baggrunden og tilføje nogle af titlerne sammen med søde klistermærker og symboler. Du vil helt sikkert gøre dette magasin til en succes!

Lignende spil:

Kan du lide Elsa College Magazine? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores dekorationsspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.