Extreme Car Parking

Verden af Extreme Car Parking er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Extreme Car Parking, et af vores bedste parkering spil-spil!

Det kan være ret besværligt at parkere din bil, især hvis du har travlt, eller hvis der er mange biler i nærheden. Ville det ikke være rart, hvis du kan træne lidt på forhånd i alle mulige parkeringssituationer? Heldigvis kan du spille Extreme Car Parking og træne dine parkeringsfærdigheder nu! Men vær advaret, Extreme Car Parking tager kørsel til det yderste, og forhåbentlig har din bil langt bedre køreegenskaber end den i spillet. Der er trods alt en grund til, at "ekstrem" blev brugt i spillets titel.

Med forskellige parkeringsudfordringer og ønsket om at køre din score højere og højere, vil du helt sikkert blive ved med at vende tilbage til de unikke baner, som Extreme Car Parking har at byde på. Prøv at smutte gennem indkommende trafik og gennem alle mulige andre forhindringer, og vær også klar til at parkere baglæns eller sidelæns, og se, hvordan din selvtillid vil vokse, når du vil stå over for denne vigtige del af kørslen fra nu af. Men ikke nok med det, efter du har kørt en bil med så følsomme kontroller som dem fra Extreme Car Parking, vil du blive en rigtig professionel, når du kører biler fra andre spil.

Test din tålmodighed og dine ekstreme køreevner, når du spiller på Spilo.dk, og prøv at gennemføre alle banerne fra Extreme Car Parking.

Lignende spil:

Kan du lide Extreme Car Parking? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores parkering spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.