Fairy Kei Fashion

Verden af Fairy Kei Fashion er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Fairy Kei Fashion, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Fairy Kei er en japansk pastelmode, der er baseret på Yume Kawaii-æstetikken med fokus på børnelegetøj og tv-serier fra 80'erne. Denne cool japansk inspirerede stil af fairy kei mode er baseret på pastelfarver og 80'ernes revivalistiske tegnefilm. Looket er meget fantasifuldt og repræsenterer 80'ernes verdener af pigetegnefilm og tidlig shoujo manga.

Ventetiden varede ikke særlig længe, før vores prinsesser opdagede den nye stil. De kunne lide den så meget, at de besluttede sig for at vælge de mest kawaiiske outfits og make-up sammen med dig. Nyd dette spil for piger og besøg os for mange flere gratis udklædningsspil!

Lignende spil:

Kan du lide Fairy Kei Fashion? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.