Festival Besties Love Is In The Air

Verden af Festival Besties Love Is In The Air er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Festival Besties Love Is In The Air, et af vores bedste barbiespil-spil!

Gør jer klar til at blive en del af årets hotteste festival, for Festival Besties Love Is In The Air er her, og det hele handler om musik, mode og om at finde den perfekte festivalromance! Det er en sydende historie om venskab, stil og kærlighed på baggrund af den mest episke musikfestival på planeten. Lad os dykke ned i festivalfeberen, skal vi?

Mød vores tre bedste venner, de ultimative squad goals. De har drømt om denne musikfestival i månedsvis, og nu er den her endelig. Men før de rammer dansegulvet, har de brug for de mest fantastiske festivaloutfits, og det er her, du kommer ind i billedet, den gode modefe.

Hver af disse festivaldivaer har et skab fyldt med cool tøj, festivalklare solbriller, boho-chic accessories, statement-smykker og frisurer, der vil overstråle scenelysene. Det er et modeparadis, og du er dronningen af garderoben!

Men hold fast i jeres blomsterkroner, for det handler ikke kun om tøjet. Festivaldronningerne har brug for makeup, der kan modstå de vildeste dansetrin, fra skinnende øjenskygger til læbefarver, der skriger "festivalvibes". Du er deres makeup-guru, og du skal til at skabe looks, der får dem til at skille sig ud i mængden.

Nu kommer twistet, der vil få dit hjerte til at banke: Du får lov til at vælge, hvem af disse festival-besties der skal finde kærligheden på festivalen! Det er den ultimative kærlighedshistorie, der venter på at udfolde sig, og du er matchmakeren. Hvem af disse fantastiske piger vil få sit hjerte stjålet af den sejeste festivalfyr? Valget er dit, og der er romantik i luften!

Og når festivaloutfittet sidder lige i skabet, og makeuppen er fejlfri, er det tid til at indfange dine mode-mesterværker. Download de fabelagtige looks, vis dem til dit crew, og lad verden se dine stilmæssige evner. Det er en ekstravagant festivalmode, der vil få alle til at tale!

Så gør dig klar til at deltage i eventyret Festival Besties Love Is In The Air, hvor venskab er den ultimative hovedattraktion, og musik, mode og kærlighed er i luften. Fra blomsterbarn til neon-dronning - du er det stilikon, som festivalens bedste venner har ventet på. Festivalscenen er sat, og du er ved at gøre den til din egen landingsbane. Er du klar til dette festivaleventyr?

Lignende spil:

Kan du lide Festival Besties Love Is In The Air? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores barbiespil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.