Babs New Girl In School

Verden af Babs New Girl In School er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Babs New Girl In School, et af vores bedste barbiespil-spil!

Babs er hurtigt ved at blive en af de mest populære piger på campus, og det er ikke overraskende hvorfor. Hun har stil, hun har attitude, og hun er altid en af de mest populære med sin fantastiske modesans. Og når det kommer til cheerleading, er hun en sand professionel, som altid imponerer alle med sine evner.

Mens Babs navigerer gennem gymnasiet, skal du hjælpe hende med at træffe alle de svære beslutninger, lige fra hvad hun skal have på til det store skolebal til hvordan hun skal jonglere sit sociale liv med sine akademiske forpligtelser. Og med invitationer til alle de hotteste begivenheder som fester og meget mere, vil du være der med hende hele vejen igennem.

Men det handler ikke kun om popularitet og mode i dette spil. Babs New Girl In School handler om positivitet, optimisme og om at få det bedste ud af enhver situation. Med hvert niveau vil du se Babs vokse og trives og blive mere selvsikker og succesfuld end nogensinde før.

Så, hvad venter du på? Følg Babs på hendes rejse mod at blive den ultimative bidronning i dette seje påklædningsspil for alle modebevidste og seje teenagepiger derude.

Lignende spil:

Kan du lide Babs New Girl In School? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores barbiespil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.