Fireboy and Watergirl 2 Light Temple

Verden af Fireboy and Watergirl 2 Light Temple er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Fireboy and Watergirl 2 Light Temple, et af vores bedste fire and water-spil-spil!

I anden del af Fireboy og Watergirls spændende eventyr skal duoen rejse gennem Light Temple og overvinde dets forskellige udfordringer.

Som navnet antyder, er puslespillene denne gang baseret på at manipulere lys ved at flytte spejle for at sende dem rundt i templet. Det kan være noget af en udfordring at styre to figurer på én gang, men heldigvis kan du invitere en ven, og så kan I hver især styre én figur for at gennemføre niveauet. Det gør det lettere at håndtere det faktum, at du kun kan interagere med nogle overflader, hvis du er Fireboy, mens du på andre kun kan overleve på Watergirl.

Samarbejd og hav det sjovt med Fireboy and Watergirl 2 Light Temple!

Spil andre spil fra fireboy and watergirl-serien:

  1. Fireboy and Watergirl 6: Fairy Tales
  2. Fireboy and Watergirl 5 Elements
  3. Fireboy and Watergirl 4 Crystal Temple
  4. Fireboy and Watergirl 3 Ice Temple
  5. Fireboy and Watergirl

Lignende spil:

Kan du lide Fireboy and Watergirl 2 Light Temple? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores fire and water-spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.