Fireboy and Watergirl 6: Fairy Tales

Verden af Fireboy and Watergirl 6: Fairy Tales er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Fireboy and Watergirl 6: Fairy Tales, et af vores bedste fire and water-spil-spil!

Fireboy og Watergirl er tilbage! Efter en lang pause er den elskelige duo stjernerne i et nyt eventyr på Fireboy and Watergirl 6: Fairy Tales, og ligesom på deres andre eventyr venter der dem et nyt tempel. For at holde traditionen i live og holde tingene friske bringer denne nye del af Fireboy and Watergirl-sagaen noget nyt med sig: For at udforske dette nye episke tempel får den fantastiske duo nogle hjælpsomme allierede, nemlig de venlige feer.

Ligesom i spillene før det skal du i Fireboy and Watergirl 6: Fairy Tales løse unikke rum med alle mulige udfordringer, mens du holder dig tro mod den vigtigste regel: bland aldrig vand med ild. Det betyder, at Fireboy aldrig må træde på en vandig overflade, og Watergirl må ikke træde i ild.

I løbet af de 30 baner skal du manipulere omgivelserne ved at trække i håndtag og trykke på knapper på en sådan måde, at disse elementer aldrig blandes, og at de to figurer kommer sikkert frem til enden af deres rejse.

Fortsæt den episke saga om Fireboy og Watergirl på Spilo.dk og se, hvilke overraskelser dette nye spil bringer.

Spil andre spil fra fireboy and watergirl-serien:

  1. Fireboy and Watergirl 5 Elements
  2. Fireboy and Watergirl 4 Crystal Temple
  3. Fireboy and Watergirl 3 Ice Temple
  4. Fireboy and Watergirl 2 Light Temple
  5. Fireboy and Watergirl

Lignende spil:

Kan du lide Fireboy and Watergirl 6: Fairy Tales? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores fire and water-spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.