Forest Match

Verden af Forest Match er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Forest Match, et af vores bedste casual spil-spil!

Der venter dig et sjovt match 3-spil i Forest Match! Med sin smukke grafik og livlige sange vil du hurtigt blive fordybet i spillets vidunderlige verden! Fortryllelsen af denne magiske skov forstærkes yderligere af de søde figurer, der hjælper dig på vej og forklarer, hvad spillets regler er.

Som du ville forvente af et match 3-spil, skal du matche tre eller flere frugter, blomster eller andre skovobjekter af samme type, og du vil langsomt rydde brættet. Hvis du opdager, at et stort antal objekter venter på at blive forbundet, skal du sørge for at gøre det, da du vil skabe en kraftfuld evne, som kan hjælpe dig med at fjerne jord, græs, mos, sten eller is.

Forest Match tilbyder dig masser af spændende missioner og daglige udfordringer, så sørg for at besøge Spilo.dk, hvor der venter sjov!

Lignende spil:

Kan du lide Forest Match? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores casual spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.