FreeCell Solitaire

Verden af FreeCell Solitaire er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil FreeCell Solitaire, et af vores bedste kortspil-spil!

FreeCell Solitaire er et godt valg, når du er i humør til et spil solitaire, men du ønsker at stable oddsene i din favør, fordi hvert spil i FreeCell Solitaire kan vindes, i modsætning til det klassiske solitaire spil, hvor du kan flytte kortene på en sådan måde, at spillet ikke kan vindes.

I FreeCell Solitaire kan du se alle kortene, da de alle er vendt om fra starten, og du får også fire steder, hvor du kan lægge kort, der midlertidigt kommer i vejen og forstyrrer din strategi. Ligesom i solitaire skal du stable kortene ned i en kaskade, i rækkefølge efter kulør, og du skal sørge for at veksle mellem kortenes farver.

Spil et spil FreeCell Solitaire på Spilo.dk og stabl kortene i den rigtige rækkefølge for at vinde runden.

Lignende spil:

Kan du lide FreeCell Solitaire? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores kortspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.