From Small Town To Big City

Verden af From Small Town To Big City er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil From Small Town To Big City, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Det er aldrig let at flytte fra en lille by til en storby. Denne pige skal forlade sin lille by på landet og flytte op til storbyen for at fortsætte sine studier på et prestigefyldt gymnasium. Hjælp hende med at bære et cool festtøj i landstil for sidste gang, og derefter skal du rådgive hende om, hvad hun skal have på på den nye skole, da hun skal se ud som alle de andre elever, trendy og hip. Du bliver også nødt til at hjælpe hende med manicure og makeup, for på denne storbyskole handler alt om udseende. Sidst men ikke mindst skal du klæde hende på til det første skolebal og vælge en betagende kjole.

Lignende spil:

Kan du lide From Small Town To Big City? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.