Style Police Officer

Verden af Style Police Officer er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Style Police Officer, et af vores bedste barbiespil-spil!

Hej fashionistas! Er du klar til den ultimative modeudfordring? I dette spil befinder syv piger sig i en alvorlig modekrise. De blev taget på fersk gerning af den flotte politibetjent Kevin og lignede totale modekatastrofer til deres store begivenheder. Men bare rolig, du er her for at redde dagen! Det er tid til at vise dine modeevner og hjælpe disse piger med at få deres mode tilbage på sporet.

Men vent, det bliver endnu mere saftigt! En af pigerne blev fanget på en date med sin mand, hvor hun lignede et stort rod. En anden blev afsløret til et vildt poolparty, og resten blev fanget til en polterabend, et skolebal og endda bare en almindelig skoledag! Det er op til dig at hjælpe disse piger med at komme ud af modefængslet og ind i rampelyset. Er du klar til at tage udfordringen op?

Betjent Kevin har taget pigerne med på politistationen, og de kommer ikke ud, før de ser bedst muligt ud. Det er her, du kommer ind i billedet! Du får adgang til de nyeste modetrends, tilbehør og makeup, så du kan hjælpe pigerne med at tage sig bedst muligt ud. Vær kreativ, miks og match forskellige stilarter, og find det perfekte outfit til hver piges unikke personlighed. Det er tid til at bruge din modemagi og forvandle disse modekatastrofer til fashionistas!

Er du klar til at redde dagen og blive den ultimative modeguru? Det er tid til at komme i gang og hjælpe disse piger med at stråle til deres store begivenheder. Med din hjælp vil de vende hoveder og få kæberne til at falde. Gør dig klar til et modeeventyr uden lige, og vis verden, hvad du er lavet af! Lad os gøre det!

Spil andre spil fra Fashion Police-serien:

  Lignende spil:

  Kan du lide Style Police Officer? Find lignende spil fra følgende liste:

  Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

  Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores barbiespil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

  Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.