Funny Cooking Camp

Verden af Funny Cooking Camp er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Funny Cooking Camp, et af vores bedste madlavning spil-spil!

Udendørs madlavning har altid været en fantastisk aktivitet! Men musene er ved at blive sultne. Funny Cooking Camp er et simulationsspil, hvor du tilbereder mad i en muselejr. Hjælp vores musevenner med at bygge en lerovn, forberede grillen og samle ingredienser til de lækre måltider, de vil servere til frokost. Når du har alle de nødvendige ingredienser, kan du begynde at lave lækre pizzaer, som musene vil nyde på ingen tid. Du har en række friske toppings at vælge imellem! Er du klar til at kombinere to af de sjoveste aktiviteter: madlavning og camping? Nyd dette sjove campingspil!

Lignende spil:

Kan du lide Funny Cooking Camp? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores madlavning spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.