Michelin Star Chef

Verden af Michelin Star Chef er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Michelin Star Chef, et af vores bedste madlavning spil-spil!

Lær af de bedste og bliv en elitekok! Optjen dine Michelin-stjerner ved at gennemføre alle de trin, der er nødvendige for at skabe en lækker og komplet menu!

Start med forretten og placer ingredienserne i den rigtige rækkefølge for at få den lækreste grillpind! Overrask dine gæster med den mest velsmagende suppe. Hak grøntsagerne i den perfekte form, og hold øjnene på komfuret for at opnå Michelin-stjernet madlavning! Det næste er hovedretten! Følg instruktionerne nøje, og vis dem, at en ny elitekok er ved at lave mad på verdens mest berømte restauranter.

Afslut madlavningsaktiviteten med den mest velsmagende og lækre dessert, du nogensinde har set! Få dem til at nyde hver en skefuld, og gør dig klar til nye kulinariske oplevelser, som kun findes her! Masser af nye madlavningsspil venter på dig til din daglige spilletid!

Lignende spil:

Kan du lide Michelin Star Chef? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores madlavning spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.