Funny Shopping Supermarket

Verden af Funny Shopping Supermarket er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Funny Shopping Supermarket, et af vores bedste dyrespil-spil!

På Funny Shopping Supermarket skal du betjene de kunder, der kommer ind i dit supermarked. For at gøre dette skal du se, hvad de har brug for, og give dem de produkter, de ønsker, ved at spille en række sjove minispil. Sorter og find deres ønskede varer, og sørg for at du har så mange tilfredse kunder som muligt.

Jo bedre du spiller, jo flere penge får du, og for at have et succesfuldt supermarked skal du have så mange penge som muligt, så du altid har varer at sælge. Nogle af de varer, du sælger, omfatter grøntsager, frugt, kød, tøj, slik og alle mulige andre interessante ting. Sørg for at finde det, som kunden søger, og putte det i deres indkøbspose.

Dyrk dit supermarked på Spilo.dk og gør en masse kunder glade på Funny Shopping Supermarket!

Lignende spil:

Kan du lide Funny Shopping Supermarket? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores dyrespil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.