Gladiator True Story

Verden af Gladiator True Story er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Gladiator True Story, et af vores bedste action spil-spil!

Træd ind i arenaen på Gladiator True Story, og forbered dig på intense 1v1-kampe mod masser af gladiatorer, når du spiller på Spilo.dk. I Gladiator True Story skal du mestre kunsten at angribe og forsvare dig, hvis du vil overleve de indkommende bølger af fjender. Jo mere du formår at overleve, jo mere kan du opgradere din rustning og dine våben, hvilket vil hjælpe dig med at overleve i længere tid. Og du får brug for al den hjælp, du kan få, for fjenderne bliver stadig stærkere på de senere niveauer, og dine reflekser og færdigheder er måske ikke nok til at besejre dem, du har brug for den ekstra skade, som det opgraderede udstyr giver dig.

Med den detaljerede 3D-grafik får du et godt overblik over arenaen, og du vil være i stand til dygtigt at kombinere angreb og forsvar for at komme ind og ud af kampene. Det er afgørende for din overlevelse at vide, hvornår du skal angribe, og hvornår du skal trække dig tilbage. Heldigvis kan du nemt skifte mellem disse to tilstande med et enkelt tryk på en knap, og du kan svinge eller få dit skjold op på ingen tid! Gladiatorkampe er kendt gennem historien som en af de mest intense former for kampe, verden har kendt, og Gladiator True Story giver dig en smagsprøve på, hvor intense disse kampe kunne blive.

Kæmp dig til sejr, når du spiller Gladiator True Story på Spilo.dk og se, hvor mange fjender du kan besejre.

Sådan spiller du

Brug WASD- eller piletasterne til at bevæge din figur. Tryk på venstre museknap eller Z-tasten for at angribe, eller tryk på X-tasten eller højre museknap for at hæve dit skjold og forsvare dig. Hvis du holder disse taster nede, får du adgang til et opladet angreb.

Lignende spil:

Kan du lide Gladiator True Story? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores action spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan kun spilles på PC