Battalion Commander 1917

Verden af Battalion Commander 1917 er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Battalion Commander 1917, et af vores bedste action spil-spil!

Kæmp dig vej gennem umulige odds på de brutale virtuelle slagmarker i Første Verdenskrig, når du spiller Battalion Commander 1917 på Spilo.dk. Som du ville forvente af et spil, der foregår på disse voldsomme slagmarker, skal du kæmpe dig igennem bølge efter bølge af ubarmhjertige fjender, og den eneste vej til sejr er fremad. Heldigvis er du ikke alene, når du skal håndtere den konstante våbenbombardement, der strøer på skærmen, og du kan slutte dig sammen med forskellige soldater, der venter på at slutte sig til din sag.

Mens du undgår den uafbrudte salve af kugler, skal du holde øje med disse allierede, som vil vise sig at være en stor hjælp i de kommende kampe. På grund af kampens intensitet skyder den soldat, som du styrer, automatisk, og alt du skal gøre er at bevæge dig væk fra de indkommende kugler og sørge for at komme tilbage i retning af målet, når der ikke flyver kugler mod dig. Dette kan være en stor udfordring, men når du dertil lægger alle mulige andre farer, der kan stå i vejen for dig, som f.eks. luftangreb, der dukker op med jævne mellemrum, så ved du, at Battalion Commander 1917 er et spil, der sætter dine reflekser og din evne til at forudsige fjendens bevægelser korrekt på en hård prøve. For at føje til udfordringen kan du også gennemføre forskellige opgaver, som f.eks. at nå en bestemt afstand, slå dig sammen med et antal allierede eller dræbe et bestemt antal fjender.

Besejr dine fjender, og kom så langt som muligt, når du spiller Battalion Commander 1917 på Spilo.dk.

Sådan spiller du

Brug venstre museknap, og klik på det sted, du vil have dine soldater til at bevæge sig hen til. Hvis du spiller fra en mobilenhed, skal du i stedet trykke på skærmen.

Spil andre spil fra Battalion Commander-serien:

  1. Battalion Commander 2

Lignende spil:

Kan du lide Battalion Commander 1917? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores action spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.