Golf Field

Verden af Golf Field er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Golf Field, et af vores bedste sport spil-spil!

Golf Field er et spil, hvor du skal forsøge at opnå den bedste score, mens du spiller golf. Det er et smart bud på golf, som ikke kun er medrivende og engagerende, men også kreativt og fyldt med fantastiske idéer. Alle, der elsker golf, vil nyde dette spil, fordi det ikke kun er sjovt, men også giver dig mulighed for virkelig at teste dine golffærdigheder og din nøjagtighed. Du kan endda forbedre disse færdigheder ved at spille mange af de snesevis af niveauer, der er tilgængelige her.

Måden du spiller Golf Field på er meget enkel, du har et bestemt antal slag, og hovedfokus er at forsøge at placere golfbolden i sit hul uden at overskride det givne antal slag. Efterhånden som du spiller, bliver hvert niveau endnu mere udfordrende, med masser af forskellige forhindringer og fælder, der dukker op i spilverdenen. Som altid skal du holde dig inden for et lavt antal slag for at opnå den højeste score.

Hvis du er passioneret omkring golf, så er det en god idé at prøve Golf Field, da det giver dig så mange glade øjeblikke at udforske og nyde. Du kan spille Golf Field lige nu på Spilo.dk, så hvis du elsker golf eller bare vil prøve et nyt spil for at teste dine evner, kan du spille det med det samme!

Sådan spiller du

Hvis du spiller på en pc, skal du sigte golfbolden ved at holde venstre museknap nede og flytte den rundt, indtil du finder den rigtige vinkel, og så skyder du bolden ved at slippe museknappen. Hvis du bruger en mobilenhed, skal du trykke på skærmen for at udføre de førnævnte handlinger.

Lignende spil:

Kan du lide Golf Field? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores sport spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.